Skip to main content

Spędź z nami twórczy czas w najbliższy weekend 8-9 lipca!

Przygotowaliśmy dla Was 5 kursów, na których będzie można zdobyć dużą dawkę wiedzy z danej techniki!
Nasi profesjonalni instruktorzy pokażą Wam, jak stworzyć gotowy projekt od A do Z!
Pełną ofertę wakacyjną znajdziecie: TUTAJ

Poniżej nasze propozycje na ten weekend:

Kurs ceramiki

Prowadząca: Martyna Dymek
Kiedy: sobota, godz. 10:00-17:00
Terminy: 8 lipca
Cena: 560 zł / 6h

Kurs lalki artystycznej

Prowadząca: Katarzyna Pietrzykowska
Kiedy: weekend, godz. 10:00-17:00
Terminy: 8-9 lipca
Cena: 880 zł / 12h

Kurs tkactwa

Prowadząca: Aleksandra Parol
Kiedy: weekend, godz. 10:00-17:00
Terminy: 8-9 lipca
Cena: 980 zł / 12h

Kurs toczenia na kole garncarskim

Prowadząca: Olga Owczynnikow
Kiedy: sobota lub niedziela, godz. 10:00-17:00
Terminy: 8 lipca, 9 lipca
Cena: 640 zł / 6h

Kurs witrażu

Prowadząca: Lidia Kostrzyńska
Kiedy: weekend, godz. 10:00-17:00
Terminy: 8-9 lipca
Cena: 1080 zł / 12h

Pyszny wegański catering

Podczas kursu zapewniamy pyszne mrożone kawy, napoje oraz wegański obiad z deserem, przygotowany przez Vege Story. W menu m.in. chłodnik litewski, karmelizowany bakłażan z ryżem cytrynowym oraz ciasto z malinami i kruszonką. Pełne menu poniżej ↓

Menu na najbliższy weekend:

Sobota 8.07
I przerwa
Sałatka z komosą ryżową, pieczonym batatem i dressingiem cytrynowo-bazyliowym
Lunch
Chłodnik litewski
Wrapy z "kaczką" hoisin, świeżymi warzywami, majonezem i kolendrą
II przerwa
Ciasto z malinami i kruszonką

Niedziela 9.07
I przerwa
Masala vada - indyjskie kotleciki z grochu, świeże warzywa, jogurtowa raita z miętą
Lunch
Zupa pomidorowo-kokosowa
Karmelizowany bakłażan, ryż cytrynowy, marynowane ogórki z olejem sezamowym
II przerwa
Tiramisu

ul. Odolańska 60
02-562 Warszawa

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel. 692 870 303

godziny otwarcia:
pn.-pt. 9.00-20.00
sb.-ndz. zmienne, w zależności od godzin trwania zajęć
 

Śledź nas

Dołącz do naszego newslettera